فروشگاه اینترنتی مهندسان برای اطمینان از ثبت سایت کلیک نمایید فروش مجموعه عظیم فایل با قیمت استثنایی بلاگ مهندسان فروشگاه اینترنتی مهندسان

اطلاعیه فروشگاه

فروشگاه همواره تخفیف مهندسان در (( ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی کشور )) به ثبت رسیده است. با اطمینان کامل خرید نمایید. جهت استعلام می توانید از بخش پیوندها اقدام نمایید. کلیه محصولات فروشگاه دارای تخفیف دائمی 20 تا 50 درصدی می باشند. خواهشمندیم در صورت بروز هرگونه مشکل در روند خرید اینترنتی و یا دریافت فایل، از طریق پیامک، تلگرام و یا ایمیل مشکل خود را مستقیما به واحد پشتیبانی گزارش دهید. آدرس ایمیل پشتیبانی: mohandesan10@gmail.com تلفن همراه پشتیبانی: 09211917093 ((( فقط پیامک و تلگرام )))

شرکت تولیدی پنیر پرمایون (حامد طوس) 22 ص.DOC

*******************************************************

لینک دانلود و خرید محصول در پایین توضیحات

فرمت فایل: ورد (Word)

قابل ویرایش و آماده چاپ

*******************************************************

 

قسمتی از محتوای متن جهت بررسی شما پیش از خرید در این قسمت آورده شده است:

 

 

تعداد صفحات : 22 صفحه

شرکت تولیدی پنیر پرمایون (حامد طوس) استاد راهنما: جناب آقای دلیری گرد آورنده: تکتم برهانی نژاد خرداد 86 مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت .
بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند.
با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید .
بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ها در مناطق مختلف دخالت دارد.
مثلا نوع شیری که بیشتر در منطقه معمول است،شرایط آب و هوایی،خاک،وضعیت کارگری و عقاید مذهبی و آداب و رسوم محلی در آمریکا و کانادا و بسیاری از نقاط دیگر منحصرا از شیر گوسفند- بز- مادیان و گاومیش پنیر تهیه میشود و حتی گفته شده در بعضی نقاط از شیر گوزن و الاغ و پستانداران دیگر نیز استفاده می شود.
پنیر علاوه بر اینکه از نظر تغذیه ای و داشتن املاح و ویتامین ها و پروتئین و چربی دارای اهمیت است از این نظر که قابلیت نگهداری طولانی و در نتیجه حمل و نقل آسان می باشد نیز حائز اهمیت است.
اگر تاریخچه صنایع لبنی هر کشوری را مورد مطالعه قرار دهیم پنیر از اقلام عمده تولیدات لبنی آن کشورها می باشد .
اما وقتی به تاریخچه حدود 40 ساله صنایع لبنی ایران نظر می کنیم می بینیم با اینکه تولید پنیر از دیر باز مورد علاقه مردم کشورمان بوده و همواره به عنوان یکی از غذا های اصلی و عمده مردم بشمار می رفته ولی به پنیر سازی اهمیت داده نشده و تنها آمار واردات بوده که به روز افزایش یافته است.
لذا در این طرح بر آن هستیم که با تدوین و گرد آوری مطالب مورد لزوم جهت احداث واحدهای کوچک تولید پنیر راهنمایی جهت سرمایه گذاران در این صنعت باشیم.
تعریف محصول: پنیر سفید ترکیبی است از کازئین ،چربی،ویتامین و مواد معدنی با نسبت های تقریبا مشخص و مادّه اولیه اصلی آن عبارتست از:شیر تازه گاو و یا گوسفند و ماده اولیه فرعی آن شامل نمک طعام ،کلرور کلسیم (یا کربنات کلسیم) و مواد لاکتیکی و مایه پنیر بدون استاندارد تهیه و در دسترس مصرف کنند گان قرار می گیرد .
واحدهایی که پنیر به صورت بهداشتی تهیه و تولید می نمایند بسیار محدود بوده و حتی تعدادی از آنها نیز در حال حاضر فعالیتی ندارد.
وضعیت عرضه: عرضه پنیر در کشور عبارتند از تولیدات داخل و واردات که تولیدات داخل توسط چندین واحد صنعتی و نیمه صنعتی و سنتی انجام می گیرد که این واحدها تحت پوشش شرکت صنایع شیر،بنیاد مستضعفان و وزارت جهاد سازندگی و غیره می باشند که به علت وجود مسئله تهیه شیر از نظر مقدار و قیمت همواره دست به گریبان مسائل تولید هستند و جهت بهبود وضعیت تولید اقداماتی باید در جهت توسعه دامداری،افزایش عرضه پنیر از طریق واردات انجام می گیرد که عمدتا از کشور دانمارک وارد می شود و در قالب کالاهای اساسی به صورت سهمیه بندی در اختیار مصرف کنند - گان قرار داده می شود.
بنا براین با وجود مقدار متنابهی تولید داخلی و همچنین واردات همواره پنیر یکی از مواد غذایی مطلوب میباشد که وجود تقاضای بیش از حد برای دریافت آن از طریق سیستم سهمیه بندی و بالا بودن

 

چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه درج شده است ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است 

متن کامل با فرمت ورد word را که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند می توانید در ادامه دانلود نمائید 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
با توجه به عدم امکان پرداخت مبلغ زیر 5000 تومان برای مشتریانی که از کارت بانک ملی استفاده می کنند پیشنهاد می کنیم برای خرید محصولات زیر 5000 تومان از سایر کارت های بانکی استفاده نمایید.

کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file0_1625287_7769.zip27.9k





دانلود جزوه آموزش گام به گام تعمیر 20 وسیله پرکاربرد خانگی به صورت کاملا مصور

دانلود جزوه آموزش گام به گام تعمیر 20 وسیله پرکاربرد خانگی به صورت کاملا مصور   دانلود جزوه آموزش گام به گام تعمیر 20 وسیله پرکاربرد خانگی به صورت کاملا مصور   277 صفحه به صورت مصور و با کیفیت عالی      امروزه در تمامی خانه ها لوازم خانگی برقی و گازی به وفور یافت می شود . یخچال ، تلویزیون ، بخاری ، پنکه و . . . از لوازم خانگی پر کاربرد هستند . حتماً برای شما هم پیش آمده است که وسایل شما معیوب شده باشند و نیاز به تعمیر داشته با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,000 تومان 20% تخفیف

دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف به صورت مصور

دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف به صورت مصور   درآمد ماهيانه دو تا سه ميليون تومان (از همين فردا شروع به کار کنيد!!)       واژه ي ( بيکاري ) را براي هميشه از ذهنتان خارج کنيد !!   آموزش گام به گام و تصويري تعمير انواع لامپ هاي کم مصرف به صورت PDF و با کيفيت بسيار بالا به زبان بسیار ساده   پرفروش ترين و محبوبترين فايل در فروشگاه اينترنتي مهندسان        فايل تصويري آموز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,800 تومان 900 تومان 50% تخفیف